lördag, mars 22, 2008

HE ACCEDENTALLY CHOKED ME TO DEATH


Jag & Anton har precis ätit Carbonara, den var helt OK, men var inte riktigt sugen på det idag. Imorn ska jag nog äta sushi, sushi addict. Blir helt tossig när jag tänker på sushi, sushi är sexigt. Men jag är nog den ända som kan få sushi till sexigt också. Skämt och sido. Ikväll så blir det bara att ta det lilla lugnan. Antonini & jag ska på bio, 10,000 BC, verkar as tyff! Gillar sånna filmer. Plus att den verkar vara en riktigt biofilm, & ingen som man laddar ner & ser på datorn. Tänkte se "Meet the spartans", men den verkar att vara en ladda ner film, precis som alla parodi filmer. De är inte mycket att se, men man vill ändå se dom. Jaja. Skriver senare om hur filmen var.

Ett stort GRATTIS till min mor som fyller 37 idag! Tyvärr är hon ju inte hemma så man kan fira henne, hon lämnade mig & Anton ensamma hemma, taskigt! Min mamma vill inte fira sin födelsedag med mig, känner mig lite dålig. Neeeeee. Hoppas hon får dä köl iaf.



// Izabelle

fredag, mars 21, 2008

AM I HIGH?

Lov lov lov, så jävla skönt. Igår sov jag hemma hos min kära vän Olivia, de var mys. & nu har vi gäster hemma, för min mor fyller som sagt år imorn. Jao jao, har inte så mycket att berätta. Anton kommer hem idag från Linköping, han åker direkt till mig, längtar! Ska bli skönt att träffa honom igen.. Ja ja, återkommer.

// Izabelle

torsdag, mars 20, 2008

SHUT UP AND BE NAKED


Today is the day! Påsklov. Bara massa tid för mig själv, & Anton såklart, när han kommer hem från Linköping. Men innan påsklovet är det matte prov & spanska föredrag, hähä, GLHF! Så, påsk, vad händer då da? Inget händer nog ikväll, så vitt jag vet. Men på Lördag fyller min mor år, hela 37 år! Fuck, har inte köpt någon present än, ingen aning om vad hon vill ha? Hon tjatar bara om att hon inte vill ha något för att vi ska åka till Cypern snart, men hon hajar nog själv att hon kommer få ngt!

Känns så tradigt med att det är snö i stockholms stad igen. Det är mörkt igen, det är som att bo i ett jävla rövhål. Jag är ingen vintermänniska, trots att jag är född på vintern. Jag vill ha sommar, då kan man gå runt naken utan att frysa, naken är bra. Naken naken naken, sommar! Wiii. Något som jag är jävligt trött på ät vinterjackor! Jag trotsar vintern totalt & går i öppna/tunna skor, då kanske sommarn kommer snabbare för den tycker synd om mig för att jag fryser. Moha! I dont think so..

// Izabelle

onsdag, mars 19, 2008

STUPID PEOPLE, SHOOT EM

Fan, känner mig febrig igen, för fyrtioelfte gången denna månad, & jag som har prov imorn. Jag vet vad ni tänker "hon säger bara så för att skippa provet" Men så ligger det inte till. Jag ska göra provet, jätte mycket, weei. Det är ändå påsklov efter provet. Lite feber har ingen dött av *hård izabelle*. Åååh, känns som en dröm att det är lov snart, hähä. Jaja nu ska jag kolla på "fråga olle" & sen sova. Höres!

// Izabelle

I AM A MISANTHROPE


Raowr, grr, mjaou! Det är ljuden jag ger i från mig nu när jag är nära det efterlängtade påsklovet. Nu är jag färdig med kemi läxförhöret, & imorn är det matte prov samt spanska föredrag, efter det är det påsklov! Väldigt behövande. Vi har INGET som ska vara färdig till efter påsklovet, & jag ligger inte efter med ett piss. Im so proud. Hähä. Ska bara chilla & träna hela lovet, & fest så klart om det dyker upp någon. Brukar vara rätt suspekt mot människor, jag är misantrop.

Jag & Tess var & kollade runt lite i fältan efter skolan, & självklart gick vi förbi min älskligs affär Indiska. Så satans snygga grejor de har! Ska snart inreda hela mitt rum med grejer enbart från Indiska. Då blir det en sån där härlig sex-mys-porr känsla, & de är det jag vill uppnå. Har ju börjat lite redan nu med lite små detaljer. Men snart blir det room make over. Porr <333

// Izabelle

tisdag, mars 18, 2008

HERE WE GO AGAIN

Är hemma hos min man nu & här ska det bli porr i huset. Vi ska bada & ha tända ljus & bara tillfredställa varandra till max.. okej, inte riktigt så, men vi ska iaf bada, sen plugg, yeah. Älskar att bada, men känns som om klockan är lite för mycket, vad mesig jag är. hähä.

Haha, vad jag skämde ut mig på vägen hit. Eller skämde ut mig, jag skämdes inte. Då skämmer man väl inte ut sig? Iallafall, jag satt på roslagsbanan, & mitt tåg mötte sedan ett annat tåg på perrongen i Roslags näsby. På tåget brevid så trodde jag att jag såg en kompis, & han tittade på mig, så vinkade som jag aldrig vinkat förr. 2 sek senare ser jag att det inte är personen som jag trodde, utan en helt random kille med sina kompis. Ja, de fick säkert något kul att prata om på.

// Izabelle

BLEED BITCH BLEED


Herrejävlar piss vad ont jag har i nacken! Varför? Jo, för att min mongo katt Frans fick för sig att han skulle leka med mina snören från bikiniöverdelen som jag råka ha på mig. & självklart så tar han tag i min nacke med sina klor & FASTNAR med klorna i min nacken & HÄNGER. Tror jag inte har skrikigt så högt sen jag var en liten tös. Kan ju medela att jag inte blödde lite heller, det rätt utsagt rann.. jaja, så nu går man runt & är tuff med värsta björn klo rivmärkena i nacken (Frans är en stor misse). Kan man ju låtsas att man varit i värsta bear-figthen. Jajo, troligt.

// Izabelle


REACH FOR MY HAND, AND I'LL GIVE YOU MY SOUL *SJUNGER*


En ny dag, nya tag & nya hopp. Yeah right, ännu mer ångest, vill bara ligga i sängen & .. mysa! Mysa ska jag få göra idag så det räcker & blir över, för today is a Anton day. Möjligt att vi kollar på Kyle XY, great stuff! Nån som sett? Hmm, ngt mer speciellt som händer? Kanske ska jag & Anton säga hejdå till hans badkar en sista gång innan han flyttar? De lär bli rätt sad, känslomässiga band till det badkaret.. de verkligen lyssnar på va man säger! KEK. Nope, nu ska jag inte sitta här & prata galli matias utan resa på min feta röv & göra mig iordning för skolan, jippi! Jojo, det är väl helt OK faktiskt. Idag är det utveckligsamatal.. vi får väl se hur de går? Mina omdömmen såg dock bättre ut denna termin, så det är ju alltid ngt! Yey, framsteg! Nu ska jag gott folk gå & frukostera massa gott. På återseeende!

// Izabelle

måndag, mars 17, 2008

SAYONARA BITCHES!


Denna bild speglar verkligen min insida. & med det säger jag godnatt.. GODNATT!

// Izabelle

IM GOING TO MUTILATE YOU

Tränat & haft mig, så jäkla skönt. Känner mig faktiskt som en bra människa for once. Får väl se hur,jag känner mig imorn efter utveckligsamtalet? En sak som stör mig så otroligt mycket när jag ska få min träningstimme är småtjejerna som kommer på passen, står i ett jävla hörn, kollar på alla som om de vore en hög av idioter, & står och fnissar? WTF? Varför ens komma om man ska stå & glo som om man aldrig har sett en grupp med människor träna? Tror de att alla andra också ska stå med sina brunkrämsränder & vara helt oambitiösa? Utrota de jävla äcklen! Nästa gång de kommer ett gäng små tjejer & förstör mitt pass så kommer jag bokstavligt talat möblera om deras ansikten. Snälla, ge mig 1 h om dagen för att slippa er grisar!

// Izabelle

I PUT A GUN IN YOUR CUNT FOR FUN


Nu har jag då precis sätt färdigt filmen "Ciao Bella". Trots min förutfattade meningar om filmen så var den faktiskt helt ok, rätt lätt sedd. Alltså en mycket bra hemma-och-är-sjuk-film. & Pernilla Wallgrens son är ju mycket bättre än sin moder, Oliver Ingrosso. Plus att han var riktigt good looking! Ger väl denna film 6/10, den kunde varit mycket mer spännande & lite längre.

Jaja, nu ska jag plugga Matte B & Kemi A. Så jävla roligt, hähä. Prov på de i veckan, good luck have fun säger jag bara. Mina sämsta ämnen på samma vecka, det är inte bra för mina känsliga betyg. Måste ske ett mirakel om jag ska klara det, haha. Får rensa hjärnan med träning kl 19.


// Izabelle

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

Kom nyss hem från 1h lång promenad, det är ju toppen för mina oskyldiga röklungor. Nu ska jag kolla på nån halv taskig film som jag impuls hyrde igår, Ciao Bella. Jätte söt, handlar om nån 16-årig påg som mer än gärna vill förlora sin ruttna oskuld, överskattat. Kan ju återkomma med mina åsikter om oskulds-filmen. Det roliga är att Pernilla Wallgrens son är med i den, & jag som hatar Pernilla (skott i pannan på den bruden?) & tycker att hon är extremt över energisk, hur kommer då hennes son vara? Ännu mer energisk & psyk, eller lugnare & kanske helt OK? We'll see.. Jaja, slut snackat om det. Nu ska jag slänga mig i soffan & se på den. Adios suckers!

// Izabelle


söndag, mars 16, 2008

SOLARIUMSEX?


Ja, det är ju trevligt att när man ligger & solar så ligger de brevid mig & knullar hej vilt! Jävlar vilket liv de förde! Man blev ju nästan ihjäl skrämd i början när man inte visste vad som pågick i rummet brevid. Tjejen lät som om hon blev mördad, men icke, de bedrev otukt i solariet, grymt! Kanske ska man testa det själv? Man var ju lite sugen när man hörde det. Kanske det är the new thing för oss som gillar att ha sex på ofentliga platser? Nja, skulle inte tro det. Det senaste avsnittet av "Erik & Mackan, hela & rena" så berättade dom mycket detaljerat hur skitigt det är i ett solarium. Ja det visste man ju redan, men man kanske inte vill tänka på alla uteliggare som har sex där, och inte på tal om alla som har löss & flatlöss. Konstigt nog hindrar inte detta mig från att sola.

// Izabelle