lördag, juli 26, 2008

MALLORCA 26/7-9/8


Mitt och Tess plan går om ca 4 timmar. Vi har inte sovit ett skit och det känns som vi har gått på heroin i ca 3 dagar, vilket inte är så jätte bra. Fast det beror på hur man ser på saken.

Nu drar vi till Mallis i 2 veckor. Vi ska sola, bada, göra kriminella ting och Tessan ska knulla runt som en jävla djur. Eller inte. HEHE.

Tänk på oss när vi har en varsin drink i handen och solar medans ni lever er jävla skit liv.

Ses om 2 veckor. Gå dö.

Btw, bloggar lite från Mallis, om ni har tur. Peace out!


fredag, juli 25, 2008

TREATING ME LIKE TRASH


Okej, planet går om cirka 13 timmar, och jag är inte ens färdig med allt än. Nej, jag sitter framför datorn och bara ta det lugnt. Allt löser sig. Men jag saknar Wictor, jag saknar honom jätte mycket, och jag saknar Olivia också jätte mycket. Jag hatar att sakna. Jävla saknad. Men nu ska vi dra i smilbanden för snart är jag på ett ställe där inget eller ingen kan gör mig illa, för det är min fristad. Och nej, jag ska inte till Schweich och få dödshjälp eller dylikt, jag ska till Mallorca (för 16:e gången) med min käre vän Therese. Fan vad jag behöver detta. God bless me.

Jag och Wictor vad glada på Sthlm Jazz. Mycket kärlek till dig vännen <3


Ditt as, jag hatar dig så mycket. Gå häng dig. Stör inte mig mer.

torsdag, juli 24, 2008

DONT ASK ABOUT ME


Igår vart det en hel det båge för våran del. När vi kände att vi tröttnade och ville tröstäta lite på McDonalds så kläckte jag den underbara idén, vi åker hem till Therese, för henne har jag inte träffat på över en månad. När vi kom fram så vart både jag och Tess jätte glada och gjorde lite skutt. Där stog jag och snackade skit tills vi var tvugna att åka till mc-träffen, där det för övrigt var rätt lamt. Och apropå ingenting så är allt skit bra. Kan man kanske kalla sig lycklig? Jag har svårt att definera lycka. Hjälp mig?


Jag saknar Olivia. Vem ska smeka upp mig som dig käre vän?

2 dagar kvar..


onsdag, juli 23, 2008

I <3 LOOPTROOP ROCKERS


By the way, Looptroop Rockers ägde hela Stockholm Jazz! Skulle seriöst inte banga på Promoe, han är het het het. Ge mig! Och dom var grymt tunga live. Herregud vilka talanger!

Jag har fått ett till mål i livet. Få Promoe i säng. Förlåt Wictor, hihi.


3 dagar kvar..

tisdag, juli 22, 2008

HOLDIN OURSELVES AS OUR HOSTAGES


Saknar min vän Therese. Men vi ses på Fredag, och på Lördag åker vi till Mallorca i 2 veckor för att få våra rastlösa beteenden att försvinna. Sol & bad sitter inte helt fel just nu. Men först vill jag tillbringa tid med min käre Wictor. Imorgon ska vi åka båge, för imorn är det mc-träff.

Mallis är det vi behöver nu. Grr, hot hot hot.

THINKING IS A HEADACHE


Kom precis hem. Varit och ätit sushi med mormor och morfar. Detta berikade mitt liv med både pengar och åsikter från ett annat perspektiv. Bra. Ikväll blir det olagliga handlingar. Sömn.

Så här glad är jag över min situtation. Livin in an illusion.

XOXO / Izabelle

YOURE A FOOL


Jag är rätt säker på detta. Det var ett tag sedan jag kände så. Att besitta den känslan är fan guld värt. Ingen ånger när det gäller detta. Hoppas på framtiden.

I'll be back before you know it.

4 dagar kvar..

måndag, juli 21, 2008

TAKE ME TO REHAB.

.
Olivia är på landet och degar. Tess är äntligen i Svergie igen och vi åker till Mallis om 5 dagar. Countdown!

206 dagar tills jag fyller 18. HEHEHEE.
.