onsdag, juni 04, 2008

BORING.

Jag har så jävla tråkigt.


NIKE VANDAL HIGH IN MY HEART


LIFE IS TOO SHORT

Fick hem denna klänning idag som jag beställt på Nelly.com. Min skolavslutningsklänning, överskakande va? Så jävla tråkigt när man ser alla brudar med vita linne klännigar osv. Så jag tänkte att jag smäller till med en jävla färgglad klänning, lite roligare och lite mer my style. Till detta tänker jag INTE ha ballerina skor, trött som faen på det. Så tänker matcha med ett par as coola sneakers från Nike, eller annat om jag hittar snyggare. Grr.. I <3>Nu är jag färdig med allt i skolan, finito, ingenting kvar, inga prov inga inlämningar. Det sista jag hade var idag och det var nationella prov i matte B. Som jag trodde gick det åt helvete och jag får IG i den kursen. To bad. Men tur att jag har en jävla shysst lärare som ger mig fler chanser i 2an. tack för det Jan! Så det är ingenting jag bryr mig riktigt om, lite tråkigt, men vad gör man. Matte är inte min grej, och jag har kämpat. Tur att man är bra på massa andra saker då! Inget att deppa för, nu är det sommar.

Japp, då har iprincip redan tagit sommarlov (nästa torsdag får jag på riktigt, lolz). Så nu ska jag chilla sönder mig.

tisdag, juni 03, 2008

I NEED A SLEEP PILL

Jag 14 år, glad och ovetande. (3 år sen)

Jag vill fortsätta sova. Jag vill inte ha prov. Tur att Anton kommer och tar hand om mig idag.

// Izabellen

måndag, juni 02, 2008

GO AHEAD AND KILL YOURSELF

Mina fötter värker som om jag stoppat in de i en köttkvarn eller något liknande mysigt dödande. Gå från medis till karlaplan när det är cirka 30 plus ute (kändes de som) är inte så bra.. för mitt "välmående". Beror hur man ser på saken. Hm.
Nu ska jag ta en lång dusch som jag ska avnjuta med lite sadistiska tankar om hur jag mördar #%&/!"!. Höhö, ser fram emot det. After that, plugga. Grr, kul. Men sen kommer lite kul iaf. Min käre granne Andrea har fyllt stor plikka och då måste man gå säga grattis och äta lite tårta, mihi.
Over and out.

// Izabelle

söndag, juni 01, 2008

CLASS REUNION





Från klassåterträffen i Lördags, enjoy.
(dock väldigt få som kom, syns, synd)

// Izabelle