fredag, maj 30, 2008

EN RAKABAJSARE PÅ MIN TOMT IDAG



Jag och Rolf!

Idag slutade vi vid 12, då åkte Tess och jag hem till mig köpte pizza och solade på min tomt, phätt med najs sörru. Men nu ska jag duscha mig. Sen ska jag och Tess till stan, jag ska träffa Anton, och Tess ska träffa sin killkompis. Så, tjingeling!

// Izabelle

torsdag, maj 29, 2008

I CAN SMELL YOU ALIVE




Idag har det varit en härlig dag med massa sol och glädje från Therese. Efter skolan så åkte vi till Söder<3 för att träffa Johanna. När vi träffat henne så satte vi oss i Bofilsbåge för att chilla och snacka lite skit. Så har min dag varit, orkar inte skriva mer. Förutom att Tess är bäst!

// Izabelle

LIFE WILL SMILE AT YOU

Hitta en jätte söt bild på oss från i Fredags. Bra man mådde då.

Take care // Izabelle

onsdag, maj 28, 2008

MY TEARS DRY ON THEIR OWN



På bild: Sebastian, Alex "Misse" & självaste Izabellen vid Karlaplan
Fotograf: Tessan Engludret aka Takludret

Orkar inte skriva mycket. Har faktiskt varit en jävla bra dag trots alla jävla omständigheter med äckliga människor som rubbar mitt fantastiksa humör. Hur som helst så slutade jag vid 14.00, och då åkte jag och Therese till Sickla (tror jag?) för att se hennes gamla skola ha ett genrep för en pjäs de ska ha till skolavslutningen. De gjorde Hair. Vilka jävla röster vissa hade. Fan vad jag önska att jag kunde sjunga som en liten birdie, eller jag låter som en birdie, en kråka, ingen jävla lärka iaf, to bad. Men teatern vad faktiskt inte bra, no offense, men så är det. Efter det åkte vi hem till Tessan för att hämta lite clothes etc. Sen drog vi till min lya för att plugga till det gulliga kemiläxföhöret, jaoo. Men för det mesta så har vi ju bara legat och snackat om blommor och bin och massa annat dylikt som är väldigt kul att snacka om när man är två glada tjejer under samma jävla tak.

Men nu ska vi fortsätta med pluggandet,
eller pratandet om man ska vara ärlig. Prata är kul, och det är kul att prata när man har någon att prata med. Nu vart de krånligt. Men vissa människor går man helt enkelt inte ihop med. Vissa har man ingen "tal-kemi" med helt enkelt. Äsch, nog om det, jag är bara på sånt jävla "slå-en-ful-jävel-på-käften" humör. jajajajajja.

Have a nice night, I will. // Izabelle

tisdag, maj 27, 2008

ALL I KNOW IS EVERYTHINGS GOING TO BE ALRIGHT

Fotograf: Alexander "Misse" Frödin

Rastlös som jag är så tog jag mig en promenad på enbart 20 min, men när jag kommer hem så har jag inget att göra förutom att sätta mig framför denna tråkiga skärm och skriva tråkiga inlägg i min blogg. Jag är alldeles för stressad, för inget! Jag har inget kvar att göra i skolan för några ynka prov, och jag är inte den som är oroad för några skit prov. Det måste bero på något annat, men vet inte vad. Jag måste nog sätta mig och koppla av, men jag kan inte koppla av. Blir tokig på detta. Hjälp mig plizz?

Hur som helst så börjar det en film kl 21.00, "nio månader" på 3an. Ja, ni kan ju gissa er till filmen handling med hjälp av film titeln. Hoppas jag kan se hela, antingen somnar jag eller så kommer jag på något annat att göra mitt under filmen så jag missar filmen, fast jag inte vill missa den. Det kan ju också bero på att jag har svårt att titta på film utan sällskap, ser det mest som waste of time, man vill se filmen med nån go människa.

Nej, nu ska jag ta och göra mig annan nytta innan kl 21.00.

xoxo // Izabelle


I REMEMBER WHEN I LOST MY MIND

Mitt liv utan p-piller har börjat. Eller rättare sagt så började det nya livet i Lördags. Varför inte p-piller? Jo, för mycket bieffekter, tror jag, vi får se. En månad utan pills för att se om de är de som ligger bakom mitt psykopatiska tänkande(?). Men det finns ETT litet problem, kondom. Jag avskyr kondom. Tyck att jag är en idiot, men jag gör verkligen det. Jag kan inte slappna av, för jag kan inte släppa loss medan för jag ska oroa mig för att den ska spricka etc (ja, jag är en väldigt paranoid människa). Det pajar det bästa sexet, det spontana sexet. Det finns inget mer osexigt när en kille ska avbryta allt för att sätta på the thing. I hate it. I-landsproblemet nummer 1! Nu får vi ju alla hoppas på att det inte sker någon skillnad, eller vill jag de? Lite humörsvängningar eller sabbat sexliv? Humörsvängningar, men vill ändå testa. Kan knappt komma ihåg sist jag använde kondom.. lolz. I värsta fall får jag väl kolla upp andra preventivmedel.

Det är svårt att sluta för den delen också. De är ett gott ont. Kan de inte bara komma på ett piller för männ? Jag vill inte mixtra med mitt psyke mer, men det känns så nödvänligt. Kondom blir dyrt i längden, man orkar inte hämna på ungdomsm. jämt, plus att det är åldersgräns hos de. Och man slarvar helt enkelt väldigt mycket när man är jävla kåt, det kan man inte komma undan, alla har gjort de någon gång? Jag vill inte behöva oroa mig, men jag vill vara den jag är. Ingenting går ihop. Blir galen! En snäll människa sa till mig "men sluta är då". Hur lätt är de på en skala 1-10. I teorin är det lätt, men i praktiken är det ett helvete. Jag vill ha p-piller utan bieffekter. Det är kul när människor som inte har en blekaste aning vad man gör med sig själv öppnar käften.

Jag ska fan sterilisera mig! // Izabelle

måndag, maj 26, 2008

TELL YOUR BOYFRIEND TO BUY HIS OWN WEED


Såg precis "We own the night", bra mycket bra! Handlar om poliser och den ryska maffian. Gräjt movie! Och Joaquin Phoenix är ju inte helt fel för den delen heller.. hähä.. Jak gillar film. Och snart kommer Anton, och då ska vi se "Street kings". Ser fram emot den, den verkar awsome!
Hur som helst är jag väldigt trött och känner mig ännu dåligare. Så det känns ju inte så bra att jag och min klass ska ut till bergshamra imorn och kolla i någon sjö. Nackdelen att gå natur.. massa ointressanta saker.

I helgen händer förhoppningsvist en skit kul grej! Nämligen klassåterträff vid fåfängan. Najsigare än så kan det ju inte bli. Framförallt när (enligt tidning?) det ska vara cleant väder. Bättre än så kan det ju inte bli. Saknar min gamla klass lite. Ska bli kul att få se alla. Nu ska jag förbereda filmen för ikväll, måste koppla datorn till TV:n etc.. See you!

// Izabellen

SICK AND TIRED, GODNATT!

Fredagen ska vi inte ens nämna. Så! Annars har helgen varit bra, förutom att jag har varit grovt pollen allergisk samt jätte förskyld. Inte den bästa kombinationen direkt. Men jag klarade mig när jag fick mina söta små vita Clarityn pillz. I Lördags var vi ute med båten, vi åkte till Finnhamn för att käka på deras restaurang som är skit mysigt, plus är ju att de har as bra mat. Sen i Söndags tog vi det bara chill och kollade på massa filmer. Kan rekommendera "Dairy of the dead", en skit skön zombie film av zombie kungen George A. Romero, den var hel grym, en zombie-dogma film med massa nya idéer. Sjukt bra!

Idag är jag hemma. Sjuk, fortfarande. Men ska till skolan imorn, vill ju inte missa de sista veckorna. Jag är så ansvarsfull. If you only knew.. Hähä. Idag ska jag chilla, för jag är klar med ALLA mina inlämningsuppgifter. Jag är så bra, det är inte ni. mohaaha. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och få mitt virus att rinna av.

//xoxo Izabelle