fredag, mars 28, 2008

JAG VET INTE..


Dålig jag är som inte har uppdaterat på ett antal dagar, men så kan det gå när det är full rulle.. eller att man har varit sjuk, är sjuk. Men passar på nu när Anton är & pudrar näsan sin. Vi har precis badat, var jätte skönt, fick massage & massa nice shit som jag behövde. Men tyvärr så stannade mr. purple hemma. Har köpt en ny tjejleksak, vattentät! Hähä.

Så vad har hänt de senaste dagarna? Hmm, vi var på fest, en gemensam kompis till mig & Anton fyllde 18. De var inte så jätte kul, men tillräckligt för att stanna till 03.00. Så de var ju kul att träffa lite människor. & just idag har jag sett massa folk från den festen (de jag inte kände). De är ju lite lustigt må jag säga. En sak kan jag också medela, de människor som jag inte kände där var jävla torrfittor. Satt & klagade på vår musik. Elaka svin. Nej nog om det.

Nu ska jag & Anton spela the sims 2, om det funkar. Sen ännu mera mys, passa på innan plugget börjar igen. Har ingen kraft för det. Men snart åker jag flygfordon till Cypern. Ya!

// Izabelle

tisdag, mars 25, 2008

TACK PLÅSTREN!


Jag busade nyss med en tiger, & tigern rev mig jätte mycket i fingret, så jag började blöda. Jag blödde jätte mycket& jag grinade jätte mycket, så jag fick ont i ögonen! Ja, & då kom Anton med ett stort fint plåster till mig. När jag fick på min plåstret, då gjorde det inte ont längre! Så nu är mitt finger helt igen. Tack Anton & stora plåster!




// Izabelle

NO MORE DRAMA

Nej, det blev inget Anton idag. Fick reda på att han kommer hem sent, sent som fan. Klockan är 00.25 & pågen min är inte hemma än. Så han får komma till mig imorn, för jag är sjuk.

Sova.

// Izabelle

måndag, mars 24, 2008

SICK AND TIRED


Blä, mår inte bra alls idag, känner mig febrig, IGEN! Orkar inte.. Jaja, som tröst så åkte jag & shoppade lite & åt på burger king, smarr. Börjat älska chili cheese, mjaou. Köpte 4 filmer också, varav en jag såg alldeles nyss, "cast away" med Tom Hanks. Antar att de flesta har sett den & tycker att den är grymt bra, tkr jag iaf! Jaja, nu ska jag göra mig iordning & bege mig hem till Anton för att mysa.

Imorn ska jag testa mitt nya jobb, får tyvärr inte säga vad jag jobbar med eftersom det är under hemlig identitet, yeah! Im catwoman.. ne inte riktigt, men det är ballt. Kanske i framtiden berättar jag ;) im so proud!

Izabelle saknar sommarn. Bild från Mallis 07.

// Izabelle

söndag, mars 23, 2008

ALL MY LOVE, SINCE THAT DAY


Ja, igår var vi som sagt & kollade på filmen "10,000 BC". Måste säga att den var helt otrolig! Jag som älskar sånna filmer fick goosebums, plus att den var grymt mäktig. Skulle faktiskt inte banga på att gå & se den igen. Men en sak som var lite dåligt är att de pratade engelska, lite orealistiskt, men wtf, spela roll, hela filmen övervägde det. Så den kan jag rekomendera för alla som gillar filmer om historia & dylikt. 9/10 får den!

Jaha, idag har vi gäster igen, & idag kommer de ända från Amsterdam! Kommer bli kul att träffa de, var det tag sen.. hum, sen i sommras tror jag, på Mallis (alla i släkten åker till mallis varje år, släktingar där) Sen ikväll händer nog inget speciellt, bara slappdagar har det varit än så länge, nu börjar de bli lite tråkigt. Jaja, har en vecka kvar på lovet. Nu ska jag gå & göra mig i ordning. Är trött som faen, ändå har jag & Anton sovit lääänge, känns som om man har böjar vända på dygnet, not good.


// Izabelle