fredag, maj 23, 2008

LET´S TALK ABOUT SEX BABY!


Goodmornin' fellaz!

Sitter och lyssnar på NRJ in the mornin med Knappen & Hakim, då är det en tjej som har skickat in ett mail och skrivit att det värsta som fanns var när de pratade om sex, för hon tyckte de var pinsamt att lyssna på det inför hennes föräldrar? Nu kan vi ju ifrågasatta sig själv hur gammal denna tjej kan ha varit, 12-13? Sex är väl ingenting att skämmas för? Det är en av de naturligaste sakerna som finns! Själv älskar jag att prata om sex lika mycket som jag älskar att ha det, och varför då inte vara öppet om de? Jag vet inte, jag har varit sexfixerad sedan jag fick reda på vad sex va, så jag kanske är lite skadad, precis som min käre pojkvän? Det kan ju också bero på att hela mig släkt är väldigt öppen om sex. Det är ju skitkul att snacka med kompisar och ge varandra tips om saker och ting eller bara berätta om något najs. Det är kul, och ALLA (nästan) är intresserade och nyfikna av sex, då är det bara fråga eller prata om det! Synd att det är tabu för så många. Tabu belagt har det aldrig varit för mig, och det kan inte gå ihop i mitt huvud hur många det faktiskt är som skämms över att prata om det. Släpp loss!!

Prata mer sex, skämms inte! // Izabelle


torsdag, maj 22, 2008

I REMAIN STIFF


Är helt slut, har tränat så hårt att jag höll på svimma. Men känns ju jävla bra nu efteråt. Nu ska jag sätta mig med lite skolarbeten, sen är jag färdig med ALLA inlämningsuppgifter, så damn skönt! Man kan nästan säga att jag har tagit sommarlov redan, bara de att jag har några prov kvar. Men de räknas inte, mähähä.

Imorn kommer the money in på mitt konto, då blir det shöpping, inte så mycket, men lite iaf. Vill ju ha något nytt till festen imorn. Hittade en tee från City Fellaz på gulan och en klocka från samma ställe. Så det ska bli kul att få sätta på sig något nytt. Är så jävla taggad inför imorn. Ser fram emot det grymt mycket!

// Izabelle


ITS LONLEY AT THE TOP


Jag hatar pollen! Tar det aldrig slut? Man sitter hela dagarna som en liten snorunge och gnäller om att det klias i ögonen. Ett STORT plus är att min medicin är slut, finito. Tur att min kära vän Olivia kan sitta och lida med mig..

Idag är det Torsdag, det skulle betyda att det var matte prov idag, men ikke. För min veliga klass ska ALLTID skjuta fram på saker. Varför förstår jag inte? Helt onödigt. Kan inte läraren bara vara bestämt och be alla idioter att hålla käften och sätta ett fast datum. Pussy teacher! Lite irriterande att han sköt upp slutet av Fysik A till 2an. Åååååååh. Skjuta upp saker fungerar inte, man ligger bara efter, och jag blir stressad. Jag vill dunka allas huvuden in i en betong vägg, grr!

Men nu ska vi inte vara sånna och gnälla. För imorn är det Fredag, och på Fredagar ska man festa, eller iaf denna Fredag. Är jätte taggad, så hoppas det blir kul och att det inte är några torrbollar där. Antons klassfest typ, men har träffat några, och de var väl lite party people. Det blir vad man gör de till!

// Izabelle

måndag, maj 19, 2008

IF I WAS YOU I WOULDN´T FEEL MYSELF

Ja, man ska vara stolt över sin rööööööv.

I helgen har jag varit jätte duktig, japp, jätte duktig! Jag har hjälpt Anton flytta. Vi slipade, målade, la golv, satte dit lite lister och hoppade sönder garderober (anton stod mest för hoppandet). Så nu efter en lång och slitsam helg har jag skiiiiit ont i ryggen kan jag lova! Usch! Men imorn kommer Antons rum att vara färdigt och då blir det mys och vi ska såklart ingviga hans rum, if you know what I mean!?

Idag slutade jag 11.45, åkte raka vägen hem för att svulla lurre, sen plugga plugga, städa, jogga, sola, plugga plugga osv... Har haft en fullproppad dag idag, och än är den inte färdig, och ryggonten går ju inte över för det heller.. Missa inte Ladder 59 på Kanal 9!!!!!!

Imorn blir det jätte jätte snusk mysigt // Izabelle