torsdag, juni 12, 2008

tisdag, juni 10, 2008

AM I HIGH?

Ny klippt. As snygg. (bilden är från i vintras) Thats me, även fast jag endast fick två ynka små timmars sömn i natt, tack Tess! Kan ju säga att de var rätt behagligt när jag sov i Antons knä samtidigt som han gosade mig i håret lite tidigare idag. Blir helt tossig i byxorna när nån myser mig i håret. Det är nog bland det bästa som finns.

Imorgon är det den sista dagen i ettan. Ser fram emot det väldigt mycket. Vi ska grilla och ha oss på gården, samt städa skåp som är mindre kul. Men vafan, det kan vara najs det med. På avslutningen ska jag, Tess, Misse och Sebbe åka ut med Sebbes båt. Sola, bada, och göra sådant som folk i vår ålder gör bäst. After that, tror jag nog att det är fest, och dagen efter det är det Antons avslutning som gäller. Mycket partuu för Izabellen!

Nu är det 40 days and 40 nights på tv. xoxo

P.s. Skulle inte banga på sushi just nu. Grr.

MERRY MERRY HAPPY



I CANT EXPLAIN WHATS HAPPENING


Som sagt så förlorade vi brännbollen, trots att vi vann över tekniklaget med 54 - 25, de rent utsagt sög, värdelösa var de! Efter brännbollen åkte vi tills Tess lillebrushäs bal där vi skulle hjälpa till. Vissa människor på den balen såg inte OK ut. Fläckliga av all brunkräm och slitna, såg så satans skitigt ut. Man ville liksom ge de en smäll på käften så de vakna och insåg hur de ser ut. Kom igen, chilla med spaklet brudar! Hur som helst var det kul, och jag och tess snodde flera liter dricka från lagret innan vi stack, de var en adrenalinkick, baxa är kuwl, hihihihi.

Nu ska jag till frissan, xoxo

P.s. Jag köpte de där as balla NIKE sneakrorna idag. Mjaou. Bläddra ned.

måndag, juni 09, 2008

LET'S TURN THEM DOWN

Brännboll på Gärdet idag. Taggad som fan. Vi ska vinna över alla andra klasser. Jo visst, lycka till med det säger jag bara. Personerna i min klass är inte såååå idrottsintresserade, så ingen annan är väl taggad. What can I say? Jag är vinnar kåt. Måste vinna. Men vi kommer säkert komma sist, som senaste brännbollen och fotbollsturneringen. Mihi, vi är inte så duttiga i vår klass. Charming. Man kanske ska låtsas tappa klubban i den bästa spelaren i motståndarlaget *elak*. Maha!

xoxo

söndag, juni 08, 2008

BACK TO BED.

Nej, nu är mina ögonlock lika tunga som om jag skulle ha rökt en hel 5a grönt. Så nu ska jag bege mig till sängen och dejta kudden, och Anton, hihi. Imorn är det brännboll på fittgärdet, wihuu!

Sleep tight, xoxo

I LOVE YOU LIKE ANALSEX.


Analsex. En del blir äcklade av att höra om det, en del blir nyfikna och vill höra mer och för många är analsex ett tabubelagt ämne. Analsex har fått en väldigt negativ stämpel av både män och kvinnor och de vill vi som gillar analsex ändra på. De första som folk brukar förknippa med analsex är att tjejen inte kan njuta av att få anal stimulans och att hon endast gör det för att tillfredställa sin partner. Även fast detta kan vara sant för vissa så är det helt fel att påstå att alla kvinnor gör på det sättet. Faktum är att väldigt många njuter av att få anal stimulans, män som kvinnor.

Visst kan det bli en obehaglig känsla om man får något upptryckt utan glidmedel. Om man ska testa analsex så ska man se till att man är fysiskt och mentalt beredd. Antingen älskar man det eller så hatar man det. Det finns en del som säger att det ska bli baksug och komma bajs. Visst kan det komma bajs om man precis har bajsat innan man ska ha analsex, se bara till att vara ren. Och när det kommer till baksug, att det ska tex, komma i killens ansikte. Nja, glöm det. Om man vill ha analsex och trivs med sin parnter och tar det lungt kan det bli en mycket bra upplevelse.

xoxo