fredag, april 04, 2008

CANT FIND THE REASON TO KEEP HOLDING ON


Idag har jag solat i ett talande solarium, de va najs! Man kunde få dusch om man ville, med eller utan perfym. Enligt mig var det väldigt high-tech! Ny modigheter alltså. Man hänger ju inte med fifan.

Idag ska jag & familj & fira en liten tjej som heter Linn. Ska väl bli lite mys sådär bara. Synd att inte Anton kan följa med, men men. Så då är det något som händer ikväll iaf. Men kommer vara helt slut efter allt solande, både solarium & på altanen, det stekte som i helvete, grrrrymt!



En gång var jag & Olivia lajvare, lord of the rings.


// Izabelle


FINNA TRÖST I DIN RÖST


Idag ska jag försöka göra dagen till så bra som det går. Först ska mamma & jag gå & sola, ska bli skönt. Senare ikväll är det smygpremiär på mitt nya hemliga jobb. Kommer bli rätt kul. Men as nervös till när det ska vara på riktigt. Hähä, så skönt att man är ledig idag. Men tyvärr är inte humöret på topp, rätt nere. Ge mig lite nervbedövande preparat? En livlina för desperata. Orkar inte. Behöver verkligen min resa till Cypern nu. Vill komma bort från all skit. Allt är över mig. Vafan, känslor är bäst avstängda, de motverkar framgång. ittafittafittafittafittafittaf!!111!

// Izabelle


THERE IS NO MAGIC IN THE BREAKDOWN BABY

This is the end you know
The plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears
We got to a point I can't stand
I've had it to the limit; I can't be your lady
I ain't more than a minute away from walking
We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there's nothing on our side
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad
Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right
Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left. It's the end of our time

// Izabelle

torsdag, april 03, 2008

I NEED A GOOD REASON


Kom nyss hem från en jävla jobbig morgonpromenad. Hur skönt som helts när man kommer hem iaf. Så vad händer idag? SMHI säger att det ska bli stor sol runt13-14, då ska jag sola min fejja på altanen, & sedan träna. När Anton kommer så ska vi kolla på film(er). Clockwork orange & Cloverfield. Så über att man är ledig idag & imorn *glädjeskutt*. Ska nog hålla Anton vaken jätte länge för att jävlas, han kommer inte kunna säga nej till det. Hähä. Saknar Anton.

// Izabelle

onsdag, april 02, 2008

IF I EVER TAKE SHIT, I EAT SHIT

Sugrörsmatch! Resultat: 2-2

Platish Supper Sebbes pelo!

Olivia & jag är glada kjoltyg.

// Izabelle


I <3 TRANSFORMERS PENIS



Jag älskar transformer, så jag fixa mig en najs tattooo!

// Izabelle

YOURE MY SUNSHINE

Godmornin folks! Inte så lika solig dag idag som det var igår, men men, kanske kommer med timmarna. Hähä, idag slutar jag jätte sent, kanske 18, om jag har tur 16.30. men jag kan trösta mig med att jag faktiskt är ledig på torsdag & fredag, haha! avis? skulle tro det! Så det kommer bli skönt, då ska jag bara kolla på massa film & träna skiten ur mig, snart sommar ju!

// Izabelle

tisdag, april 01, 2008

ME LAJK FOOOODZZZZ!!!111!11

NUKKI NUKKI SUSHI SUSHI


Yo yo yo! Idag har det varit den skönaste & varmste dagen på hela året. Så pass jävla varmt att jag & Anton kunde gå runt i enbart en varsin tjocktröja & nästan till och med svettas i det, de var ju helt vindstilla. Så vi tog världens promenix & chillade in the sunshine & livet bara lekte, hähä.

Idag firade jag & Anton lite lätt att vi idag har varit ett sött par i 23 månader. Grattis till oss. Så Anton bjöd mig på sushi & efter det gick vi & köpte 3 påsar naturgodis. ja gott folk, 3 påsar! Så nu blire svull för hela slanten. Yey! Anton har också laddat ner "meet the spartans" som vi ska se, som jag dock såg igår. Den var väl helt ok, bätter än "epic movie" iaf. Den var underhållande om man ska säga det så. Så ser min kväll ut.

Haha, en grej som gjorde min dag idag förutom allt solsken osv. Det var att två små rara flickor i typ 9 års åldern säger till mig att jag är fin i håret. Då blir man upp över öronen överlycklig så man nästan kan leva på det i en vecka. Söta tjejer de där, hähä.

// Izabelle


måndag, mars 31, 2008

ALL THEY DID WAS DOUBT ME


Nu har jag pumpat skiter ur mig, m.a.o tränat. Så skönt nu efter ett svullo lov, man kan ju inte alltid behave like a english kid, nån limit måste man ha. However, det var jätte skönt & känner mig som en ny människa, yey, så nu ska jag kolla på "Meet the Spartans" som jag har laddat ner, usch, jag är så kriminell, sån tur att mer än halva Sverige stödjer mina handligar, hähäh. Synd bara att söta Olivia ska säga att den total sög & att man typ får klamydia i ögonen om man ser den, yes! Hur som helst så ska jag iaf se den, lätt sedd I guess, vilket är bra en sådan rövhålsmörk Måndag kväll. Plixx, hoppas den inte är som "Epic movie", the worst shit ever, spydde när jag såg den groteskt dåliga filmen. Plzzz?!??!!+1+?!?!+11

// xoxo Izabelle

06.55

Goodmornin everybody!
Nu är det skola igen. hähä. Jag är jävligt pigg, inget ovanligt eftersom jag är en morgonmänniska. Men det kan ju också vara för att när man har mitt schema så får man ingen söndagsångest, eftersom varje måndag slutar vi 11.45, känns rätt skönt i magen.

Nu ska jag tjata lite på Anton så han skyndar sig, så ska vi frukostera lite frukost!

// Izabelle

söndag, mars 30, 2008

JAG GÖR SÖNDER MIG SJÄLV


Guess what? Har precis varit & solat min bleka fejja på min über altan! Så skönt, 10 grader & nästan ingen vind. Jag fick lyckorus! Nu är Bellan glad! Vid vår/sommar ska man fan inte bo i stan, då ska man bo som jag, 9 minuter från södermalm, söder om söder som jag så vackert brukar säga det. Fast kan säga att jag saknar söder. Man kan ta tjejen från Söder men man kan inte ta Söder från tjejen. Word to your mother. Jaja, detta väder får mig att glömma allt det dåliga & jobbiga, tack sol! Ett bra väder innan skolan börjar. Yeah yeah! Solen är rätt lokalbedövande.



Nej, nu ska jag ta my happy ass & gå ner & hyra en skön rulle & lyssna på min förebild Amy Winehouse.

// Happy Izabelle